zij-instroom ( > 4 jaar)

Aanmeldingsprocedure bij zij-instroom.

Op het moment dat u interesse heeft, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen. Dit om aanmelding op volgorde in behandeling te kunnen nemen. Deze verzoeken worden altijd door de intern begeleider in behandeling genomen. Aanmeldingen die bij andere personen terecht zouden komen, worden altijd doorgestuurd naar de intern begeleider. 

De intern begeleider laat ouders weten of er op dat moment plek is in de groep. Omwille van bijvoorbeeld verhuizingen kan deze situatie veranderen. Wij werken niet met een wachtlijst. Als er, op het moment dat ouders contact zoeken, geen plek is dan wordt geadviseerd om bij blijvende interesse op een later moment opnieuw contact op te nemen. 

Indien er plaats is in de groep wordt aan ouders gevraagd het aanmeldformulier in te vullen, dit krijgt u via mail toegestuurd. Wanneer deze is ingevuld en teruggestuurd start de officiĆ«le aanmeldprocedure. Er wordt een gesprek met de ouders ingepland. Het doel is dat ouders meer over hun zoon of dochter kunnen vertellen en de reden voor schoolwissel kunnen toelichten. De intern begeleider vertelt dan ook meer over het aanbod en werking van De kleine Nicolaas. 

Vervolgens neemt de intern begeleider contact op met de huidige school om informatie op te vragen over de leerling. Indien er sprake is van extra ondersteuning moet De kleine Nicolaas onderzoeken of wij deze hulp kunnen bieden. 

Wanneer alle informatie is ontvangen en de leerling plaatsbaar is, wordt door intern begeleider met de ouders afgestemd wat de gewenste startdatum is. 

Aanmelden zij-instroom

Vul onderstaand formulier in, wij zullen u z.s.m. een reactie sturen.

Maak een keuze
Achternaam is verplicht en moet uit letters bestaan.
Straat en huisnummer is verplicht
Postcode is verplicht
Woonplaats is verplicht
Telefoonnummer is verplicht
E-mailadres is verplicht.
Voornaam kind is verplicht
Achternaam kind is verplicht
Geboortedatum kind is verplicht
Maak een keuze
Huidige school van het kind is verplicht
Reden voor overstap is verplicht.

Cornelis Krusemanstraat 10
1075 NL, Amsterdam
Nederland

Telefoon: 020 8204438

Kalender

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van de website geef je toestemming voor het gebruik van cookies.

akkoord