Het bestuur

De school valt onder stichting Openbaar Onderwijs aan de Amstel. De stichting verzorgt openbaar onderwijs in Amsterdam Centrum en Zuid. Een boeiend gebied met 22 scholen die vanuit hun eigen identiteit (Dalton, Montessori, Ontwikkelingsgericht, Kunstmagneet) nauw met elkaar samenwerken.

Alleen goed onderwijs is niet voldoende, onze leerlingen hebben ook een uitdagend aanbod nodig. We vormen met elkaar een dynamische organisatie waarin professionals ruimte krijgen om zich te ontwikkelen. Onze blik is op de toekomst gericht, we leggen de lat hoog, we zijn eigenwijs en bevlogen. 

BSO

De buitenschoolse opvang is voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. De kinderen worden na schooltijd opgehaald en naar de opvanglocatie gebracht. Zij regelen ook de opvang tijdens de schoolvakanties. 

Voor de naschoolse opvang werken wij samen met verschillende organisaties samen: BSO de Goudkust, Villa Vondel en Compananny Schinkelkade. 

BSO de Goudkust is gevestigd in het schoolgebouw, de overige organisaties komen de kinderen na schooltijd ophalen en brengen hen naar de opvanglocatie. 

Passend Onderwijs

Sinds 1 augustus 2014 is de Wet Passend Onderwijs van kracht. Passend onderwijs is een nieuwe manier waarop onderwijs wordt georganiseerd voor leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben. Het doel van passend onderwijs is dat alle leerlingen een passende onderwijsplek krijgen. Het streven hierbij is: regulier onderwijs als het kan, speciaal onderwijs als het moet.

In deze video (https://youtu.be/P6ovBKp8Jas) een uitleg over Passend Onderwijs en hoe OOadA dit op al haar scholen vormgeeft. 

Pagina 2 van 5. Vorige paginaVorige pagina Volgende paginaVolgende pagina
Laatste Pagina.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van de website geef je toestemming voor het gebruik van cookies.

akkoord