Wel en wee groep 5

De eerste weken van het nieuwe jaar zijn inmiddels achter de rug. De kinderen uit groep 5 zijn hard aan het leren. Nieuwe categorie├źn en regels met Staal spelling zoals de komma 's meervoud en de centwoorden.

Samen met groep 4 hebben we ons met IPC gestort op het thema "Voedsel". We zijn te gast geweest bij restaurant Day aan de overkant van de school. Daar hebben de kinderen letterlijk een kijkje in de keuken gekregen en mochten ze zelfs hun eigen pizza bakken. De aandachtstafel in de hal groeit wekelijks met nieuwe items, leuk om te zien dat het zo leeft bij de kinderen!

De laatste weken voor de voorjaarsvakantie maken de kinderen de halfjaarlijkse cito-toetsen. Er is de afgelopen tijd veel geleerd en hard geoefend dus de kinderen gaan vol vertrouwen beginnen!