Kilometers lezen in groep 4

Elke dag zijn wij aan het kilometer-lezen. Het aantal gelezen bladzijden staan voor het aantal kilometers. Eén bladzijde telt voor 10 kilometer. Zo vliegen we van Nederland, naar de opa's van Denis in Bulgarije en willen we nog via een bezoek aan Kalina in Australië, naar de familie van Dominic in Suriname! Doel: leesplezier en snel leren lezen.

Elke vrijdag gaan we 'gek-lezen', favoriet bij de kinderen. De leerlingen mogen een gekke leeshouding bedenken en de juf leest ook altijd mee. We hebben al liggend onder tafel gelezen, staand op tafel gelezen en lopend gelezen. Vandaag lazen we 'op de zijkant'.

• Foto bij Kilometers lezen in groep 4