Even voorstellen… Maartje Korsten

Op 3 april is de nieuwe directeur Maartje Korsten begonnen met inwerken op de Kleine Nicolaas. Ze stelt zich voor.

Mijn naam is Maartje Korsten. Samen met mijn vriend en twee kinderen (Siebe 2 jaar en Mijntje 6 maanden) woon ik in Amsterdam.

De afgelopen zeven jaar ben ik werkzaam geweest op De Visserschool in de Baarsjes, eerst als leerkracht en na drie jaar als Intern Begeleider. Als Intern Begeleider was ik verantwoordelijk voor de zorgstructuur van de school. Na zeven jaar en met een rugzak vol kennis en ervaringen was ik toe aan een nieuwe uitdaging. De vacature van directeur op De Kleine Nicolaas was een droom die uit kwam. Ik ben dan ook ontzettend trots dat ik samen met het team en met de ouders mag bouwen aan de verdere ontwikkeling van De Kleine Nicolaas!

Ik heb er heel veel zin in!

Met hartelijke groet,

Maartje Korsten