Bezoek aan het Concertgebouw ‘De Zeven Sloten’ - groep 3&4

Je zou maar opeens verhuizen? Dan moet je alles achter laten. Je vriendjes/vriendinnetjes, je buurt, je huis. Voor veel kinderen kan dit geen prettig gevoel zijn. Doortje nam ons tijdens het concert 'De Zeven Sloten' mee in haar verhuizing. Dit gebeurde met allemaal liedjes, die gespeeld werden op blaasinstrumenten door de muzikanten. Weet je wat het leuke was? Deze liedjes hebben wij allemaal geoefend in de klas. Dus wij konden ze allemaal meezingen en zelfs mee dansen. Wij vonden het bezoek aan het Concertgebouw super leuk!! 

  • Foto bij Bezoek aan het Concertgebouw ‘De Zeven Sloten’ - groep 3&4
  • Foto bij Bezoek aan het Concertgebouw ‘De Zeven Sloten’ - groep 3&4
  • Foto bij Bezoek aan het Concertgebouw ‘De Zeven Sloten’ - groep 3&4

Nieuwsbrief februari 2019

PDF BestandNieuwsbrief februari 2019.pdf

Wel en wee groep 5

De eerste weken van het nieuwe jaar zijn inmiddels achter de rug. De kinderen uit groep 5 zijn hard aan het leren. Nieuwe categorieën en regels met Staal spelling zoals de komma 's meervoud en de centwoorden. 

Samen met groep 4 hebben we ons met IPC gestort op het thema "Voedsel". We zijn te gast geweest bij restaurant Day aan de overkant van de school. Daar hebben de kinderen letterlijk een kijkje in de keuken gekregen en mochten ze zelfs hun eigen pizza bakken. De aandachtstafel in de hal groeit wekelijks met nieuwe items, leuk om te zien dat het zo leeft bij de kinderen!

De laatste weken voor de voorjaarsvakantie maken de kinderen de halfjaarlijkse cito-toetsen. Er is de afgelopen tijd veel geleerd en hard geoefend dus de kinderen gaan vol vertrouwen beginnen!

Pagina 1 van 29. Volgende paginaVolgende pagina
Laatste Pagina.

Cornelis Krusemanstraat 10
1075 NL, Amsterdam
Nederland

Telefoon: 020 8204438

Nieuwsbrieven

Kalender

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van de website geef je toestemming voor het gebruik van cookies.

akkoord